keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Mietteitä tulevista cosseista ja crossplaysta.

Hivenen cosplaymietteitä täytyy kirjoitella. Innostus Kunikoon on nousussa, koska puvuista alkaa jo saada selvää, miltä ne tulevat näyttämään. Naurattaa ainoastaan, että Kunikon vankilapuvussa kalleimmaksi asiaksi nousi vetoketju.

Näitä pikkuhiljaa eteenpäin tehdessäni olen pyöritellyt mielessäni tulevia cosseja ja pikkuhiljaa päähänpintymäksi alkaa nousta yhdentyyppinen cossi: kaunis poika. Ennen Ouran high school host club -maniaa suunnittelimme poikaystäväni kanssa tekevämme Kaoru twinsit, mutta idea on jokseenkin kulahtanut..Menenee aika monta vuotta ennen kuin maniasta on toivuttu ja voi harkita kyseisen cossin tekemistä.. Jos silloinkaan. Vähän on mennyt maku kyseiseen sarjaan.

Mutta onneksi löysin uuden iloisen sarjan, jossa on kauniita poikia! Yumeiro pâtissière! Satsuki Hanabusa vaikuttaa iloiselta hahmolta, mutta kaipaisi ehken muita Sweets princejä seurakseen..Koulupukua ajattelin, vaikka leipurinpukukin on kyllä kiehtova.. Ongelmana tämänkaltaisessa cossissa minulla on lantio. Se on LEVEÄ. Verrattuna muuhun kehoon siis. Ero vyötäröni ja lantioni välillä on melkein 20cm, mikä on minusta hurjaa. Koska hahmo on poika, tämä ei ole hyvä asia.. Sentään vartaloni yrittää edes olla vähän tiimalasi, eikä vallan päärynä, niin minulla voisi olla edes jonkin sortin mahdollisuuksia saada vartaloni sopimaan cossiin. Onnekseni minulla on pienet tissit, niin saan lytättyä ne ilman suurempia tuskia.

Koen kasvoni melko mukautuvaisiksi, että kun meikkaan pisamat piiloon ja korostan oikeita paikkoja, luulisi toimivan.

Aiemmissa crossplayssani hahmojen vaatteet ovat olleet armollisempia ja piilottaneet tuota vyötäröä ja lantiota hyvin. Muutenkin hahmot ovat olleet sirkustelttamaisen adrogyyneja, eli huomio kiinnittyy ensin upeaan pukuun ja sukupuoli jää pienemmälle huomiolle. Tällaisessa kauniissa pojassa armoa ei anneta..

Kuinka olla poikamaisempi?


Edit: Tulihan minulla mieleen vielä yksi tähän kategoriaan kuuluva hahmo: Sougo Okita Gintamasta. Pääsisin väsäämään iloista isoa asetta. *_*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti