tiistai 11. toukokuuta 2010

Lovin' Japan

Viimein sitä luvattua päivitystä tapahtumasta. Paikalla oli kolme "lavaa", joissa ohjelmaa esitettiin. Yksi oli Bullejaponin, jossa oli ainoastaan näitä ranskalaisten rakastamia visailuja sekä animekaraokea. Sitten oli päälava, jossa tapahtui kaikki merkittävä, eli cosplaykisat, teeseremonianäytös yms. Kolmannella lavalla oli jonkin sortin puheohjelmaa sekä Hittin nimmaritilaisuus. Tämän lisäksi myyntipöydistä löytyi jälleen Japani pienoiskoossa sekä pelitarjonta oli huima.

Näkemisen arvoiset asiat voi siis laskea yhden käden sormilla: Eurocosplay sekä Hittin keikka. Eurocosplayn lisäksi tapahtumassa oli yksilö- sekä paricosplaykisa ja muuten vaan esityskisoja, mutta kuten arvata saattaa, parhaat esitykset ja puvut löytyivät Eurocosplayn karsinnoista.

Eurocosplayn kilpailijat ovat päässeet minulta unohtumaan suurimmilta osin. Toivon mukaan olen ymmärtänyt oikein, että edustajaksi lähtee Mirror Queen Grimmin veljeksistä? Esitys oli kyllä mielestäni paras kaikista, että sietäisi asian olla näin. Katsoin tuota videoa, muttei se tietenkään näytä siinä niin hyvältä, kuin näytti lavalla..

http://www.youtube.com/watch?v=g8kWylzgqq8&feature=related

Muilla osallistujilla oli paljon tanssia esityksissään, erityisesti viimeinen esiintyjä jäi mieleen. Hänestä näki selvästi, että hän on harrastanut "nauhajumppaa", eli sitä missä on sen kepin päässä semmoinen pitkä nauha, jota sitten pyöritellään silleen nätisti. Hei, osaan termit! Esitys oli todella kaunis, hahmolle sopivuudesta en tiedä, koska en tuntenut hahmoa. Olen iloinen, että Mirror Queen pääsi kisaan, koska kyse on kuitenkin cosplaysta, eikä tanssiesityksestä. Mirror Queenin esitys kertoi paljon paremmin tarinan, kuin tuo tanssiesitys. Ylistän tuon Mirror Queenin maasta taivaisiin, koska alkuun katsoin että jahas, taas tällainen ylihieno cossi säälittävällä esityksellä, mutta se maski ja kiljunta! Paikanpäällä ne osuivat niin hyvin yksiin! Ja tuli kyllä ihan puun takaa. Kuolen edelleen kun oli niin hieno.

Siinä juttua 18 euron viikonlopusta. Nyt odotellaan, että ystäväiseni laittelee minulle niitä ottamiaan kuvia, niin näen itsekin miten muhkuraisilta ne jalat ovat siinä minihameessa näyttäneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti