tiistai 6. heinäkuuta 2010

Tracon, loppuvuosi, ensi vuosi?

Tracon ollaan saavuttu ja vähän toinnuttu. Mukavaa oli olla pitkästä aikaa conissa, josta tunteekin ihmisiä ja ymmärtää täysin mitä puhutaan.

Lauantai meni steampunk-henkisessä Lean asussa, joka oli hahmoni FFFightiin. Aamu olikin yhtä hötäkkää, kun heräilimme viiden jälkeen maskeeraamaan Alexia ja Alphonsea ja kahdeksaksi kiirehdimme treenaamaan Tampere-talon isolle lavalle. Tunnin treenin jälkeen korjailtiin maskeja ja maskeerattiin vielä vähän lisää ja kohta jo pyörittiinkin lavalla. Omaan osuuteeni olen suhteellisen tyytyväinen, puhe ei vain kertojana ollessani osunut aina kunnolla mikkiin. Summonointibattlen poisjäänti harmittaa vietävästi, mutta eihän sille mitään voi kun ei aika vain riitä. Viimeinen taistelu oli vain niin eeppinen, että kuolen nyt heti! AAAAA

Loppupäivä meni koomassa. Oli aivan kamalan kuuma ja yksisilmäisyys vei lopunkin ymmärryksen.

Sunnuntaina heitin päälleni Kunikon vankilapuvun, vaikken tietenkään muistanut hommata kenkiin mitään kiinnityssysteemejä. Hakaneuloilla siis taas mentiin. Aamulla kävin kuuntelemassa peruukkiluennon, mikä yllätti minut positiivisesti. Heillä oli muutakin asiaa kuin punanaamion peruukit ovat huonoja! Myös ryhmäcosplaykisan taso yllätti minut. Alkoi hävettää oma esiintyminen vuoden 2009 Cosplaygaalassa.. No, enää en suunnittele esiintymistäni viittä minuuttia ennen kisaa! ...Vaikka improvisointi onkin mukavaa, ei silti. Piste.

Tänä vuonna matka käy vielä varmaankin Ropeconiin, minne tuskin jaksan tehdä mitään erikoista. Kirjamessuille WCS:n karsintojakin tahtoisin katsomaan ja ehdottomasti Chibiconiin Kuopioon, mikäli tämä nyt järjestyy. Huhuja tapahtumasta olen ainoastaan kuullut, toivotaan siis parasta!

Luppoaikanani toivon mukaan jaksan väsätä cosseja niin ensi vuonna olisi helpompaa. Ainakin yhden cossin löin lukkoon kangasostoksia tehdessäni: Ruby Final Fantasy IX:stä.


En tee Amanon versiota tällä kertaa, paras kuva mikä minulla on, on Amanon.

Löysin täydellistä hamekangasta, hmm! Lisää ensi vuoden cosseista ja niiden väsäämisestä, kunhan pääsen alkuun.. Eli toivottavasti pian!

2 kommenttia:

  1. Arvaappa kuka toinen on tuota cossia tässä välillä suunnitellut? Meillä menee ajatukset ihan yksiin taas :D Tosin Lani on kyllä ysin tytöistä ensimmäisenä listalla.

    VastaaPoista
  2. ....Minä arvasin että ole miettinyt tuota cossia! Mietin jopa, että olisin kysynyt sinua Tantalus-ryhmään Rubyksi (itse olisin ollut Blank), mutta enpä tunne tarpeeksi cossaavia ihmisiä, että ryhmän saisi kasaan, niin unohdetaan toistaiseksi.. Tittiii. Mutta toki jos sinulta innostusta löytyy ja keksit lisää ihmisiä, niin ilmoittele. ^_~ (Zidane ja joko Baku tai toinen niistä samannäköisistä mönkeröistä voisi löytyä Blankin lisäksi. Rubyn siinä ryhmässä edelleen jättäisin sinulle, hmh!)

    VastaaPoista