torstai 15. heinäkuuta 2010

Ihaaaana hippikolttu

Viime kirjoituksessani puhuin ensi vuoden cossien aloittamisesta. No, yllättäen en ole vielä aloittanut, niinkin naurettavan kuin "entä jos minä laihdun pois sen seitsemän kiloa, jonka matkustellessani lihoin?" -syyn varjolla. Sentään jotain pientä hauskaa sain aikaiseksi käsityön saralla viime viikonloppuna: ompelin itselleni mekon!

Kangas on aaaivan iiiihanaa, turkoosia kukallista hippikangasta, jossa on vielä sellaisia hauskoja ohuita kultaraitoja. Kankaan ostin viime vuonna Kuopion eurokankaan alesta ja nyt viimein sain aikaiseksi tehdä siitä jotain. Kun löysin kankaan, suunnittelin jonkinlaista olkaimetonta mekkoa, mutta sitten päädyin tällaiseen hauskaan amaterasuhippikaapuun. Amaterasu siksi, koska kaverillani oli aikoinaan paita, jossa oli samanlaiset hihat, mutta paita oli vartalonmyötäinen. Kun kaverini levitti kätensä, niin mieleeni putkahti vain Amaterasu. En tiedä vaikuttiko enemmän paidan keltainen väri, mutta..

Itse mekkoon! Kankaastahan paistaa mukavasti läpi, niin jotain säädyllistä tuon alla on pidettävä. Nyt se on ainakin löytänyt hyvin paikkansa uimareissuiltani, koska se on niin helppo vetäistä uimapuvun päälle.

Kuten huomata saattaa, mekko oli yksinkertainen tehdä, ompeli vain suoria kappaleita yhteen. Ainoastaan kangas aiheutti vähän hampaiden kiristelyä, koska se oli sellaista ryppyryppynamnam-kangasta, jota ei kuuluisi silitellä. Päivän homma tuo kolttu sitten loppujen lopuksi oli.

Pahoittelen teinipeilikuvailuani, toivotaan että siitä jotain selkoa saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti