torstai 25. syyskuuta 2014

Tracon ja hiljaiselon selittelyä

Stressikausi on viimein ohi ja stressikauteen olennaisesti liittyvä masennuskausikin on melkein selätetty. Minulla on ollut hieman ongelmia Kesämorsiamen kuvien muokkauksen kanssa, mutta pystyn varmasti pian taas paneutumaan niihin ja saan hutsun loputkin seikkailut ulos!

Niin mikä stressikausi? Otinpa taas vähän liikaa hommia ja kulutin itseäni loppuun, mutta selvisin siitä. Asia yksi, Tampereen ylioppilasteatterin naytelmän Overdose Hazardin puvustus, ensi-ilta 12.9. Menkää ihmeessä katsomaan, aika kovaa settiä viidellä näyttelijällä. Puvustuskuvia myöhemmin.

Asia kaksi, Xena-pukutilaus. Niin, näkyikö Traconissa Xena? Kyllä minä tein sen (ihme kyllä). Voisin purkaa tuntojani puvusta joskus myöhemmin saatuani siitä kuvia.

Asia kolme, Traconian legendat, tarinallisen konsertin tanssijoiden puvustus sekä yleisilme. Tästäkin voisin kirjoitella jotain saatuani kuvamateriaalia.

Että on ollut paljon kaikkea kivaa hommaa tässä, vaikkakin se on aiheuttanut joidenkin asioiden jäämistä taka-alalle. Aloittelin itsellenikin Traconiin useampaa pukua, mutta keskenhän ne jäivät. Joskus vielä ehdin tehdä itsellenikin vaatteita!

Jotain kivaa kuvamateriaalia, sunnuntain pukuni. Päälläni itse tehty korsetti sekä kruunu. Törmäilin kruunullani kivasti lyhtypylväisiin. Mutta jatkumoa morsioon odotellessa ja muita kuvaraportteja tilulei!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti