sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Suunnattoman huonoja ideoita, ojasta allikkoon ja sitä rataa.

Aina välillä sitä saa aivan suunnattoman huonoja ideoita. Asioita, joita ei missään nimessä pitäisi toteuttaa.

Häpeäkseni minun täytyy myöntää, että tällaisista "mätkintäpeleistä" minulle tutumpia ja nostalgisempia ovat Dead or Alive -sarjan pelit kuin Tekkenit. DOA:ssa kaikki naishahmot ovat yhtä tissipeppufanserviceä, vaikken kylläkään tiedä onko asian laita yhtään häävimpi Tekkeneissäkään. Kummassakaan sarjassa juonesta tai hahmosuunnittelusta ei kannata yrittääkään puhua.

Tietenkin minulla cossihaaveita KAHDESTA hahmosta DOA:sta, kun ne ovat niiiiin nostalgisia ja yhyyhyy.

Ensimmäisenä hahmo, jolla tykkään eniten pelata: Kasumi.


Tissit check. Peppu check.

DOA:ssa on onneksi paljon pukuvaihtoehtoja. Ensiksi mietin DOA 1. pupupukua, joka on sellainen ihonmyötäinen, vaaleanpunainen kokopuku, tupsutossuilla ja pupunkorvilla (ja siinä pyörähdyksessä kirsikanlehtien tilalla on porkkanoita..). Vaikka puku aiheuttaakin repeilyä (ainakin minun mielessäni) taidan päätyä koulupukuun.



Saisinpa ainakin tekosyyn tehdä tuollaisen kivan koulupuvun.

Toisena Ayane, uuh nostalgia. DOA 1. Ayane on lisähahmo, jota vastaan pääsee taistelemaan toiseksi viimeisenä, mikäli on pelannut edeltävät viiteen minuuttiin.


Pidän niin kovasti tästä musiikista.

Ayanella on myös kivoja pukuja.





Sitten hahmo, mihin innostus tuli vähän toista kautta. Aloitin capoeiran tämän vuoden alussa ja heti ensimmäisellä tunnilla mieleeni tuli vain Eddie Tekkenistä. Sitten muistin, että myöhemmissä osissahan on myös joku naiscapoerista.. Vähän aikaa asia pyöri mielessäni, sitten minun oli pakko ruveta ottamaan vähän selvää hahmosta.







...

Tähän mennessä en ole löytänyt yhtäkään pukua, jossa hänellä olisi yhtään enempää vaatteita päällä. Tekkeneissähän voi kyllä muokata hahmon vatteita melkeinpä mielin määrin, mutta en nyt tiedä onko se sama asia.. Noh, ollaanhan sitä oltu alasti ennenkin.

Ei siinä mitään jos pukeutuminen olisi ainoa miinus, mutta hahmo itsekin.. Tekkenpediaa lainaten: Christie's scarce clothing and flirtatious mannerisms give many the impression that Christie was added merely as fan service to the cast.

Katsoin youtubesta kaiken mitä hahmosta löysin ja niiden perusteella Christie haluaa auttaa isoisäänsä ja etsii Eddietä tai kiukuttelee tälle. No, mitä voi olettaakaan..

Tässä ollaan siis valitsemassa cossattavaa hahmoa aivan väärällä tavalla kaikin tavoin. Ei ole pelattu kyseistä peliä, eikä muutenkaan tiedetä koko hahmosta paljon mitään. Silti minä vahingossa peruukki. Ja tietenkin se peruukki on aivan täydellinen.

Rusketuksen tekeminen kiinnostaisi myös minua kauheasti. Muutenkin kiinnostaa, että kuinka lähelle tuota hahmoa itseni saisin.

Yritän saada uudempia Tekkeneitä lainaan, niin olen pelannut edes peliä, jossa hahmo esiintyy. Ehkä puku antaisi innostusta harjoittelulle? Vaikkakaan ei sitä ainakaan kesään mennessä ehdi ihmeitä oppimaan..


Tällaiset kuvat ovat vain niin inspiroivia..

3 kommenttia:

  1. Ei ole häpeä <3
    Itsekkin tykkään DOA:sta enemmän kuin Tekkeneistä. :)

    VastaaPoista
  2. Pakko tulla lukemaan blogiasi, tämä on niin utopistinen ja itelleni vieras aihe, etten malttanut olla tutustumatta sivuusi ihan perin pohjin :D Löysin tämän toisen blogin kautta ja tämä pomppasi tosiaan silmille ihan omituisella aiheellaan. En tajua yhtään mistä te puhutte ja sekös tästä tekee kiehtovaa. :D Itse pidän blogia ravitsemusasioista enkä ole koskaan ymmärtänyt mitään pelimaailmasta. Aina oppii uutta. Saanen liittyä seuraan, vaikka olenkin ulkona kaikesta?

    VastaaPoista
  3. Tietenkin saa liittyä seuraan, mutta kuten vastaamisajasta huomaa, en ole mikään maailman aktiivisin blogittaja. Vähän yritän tästä heräillä, mutta vilkaise ihmeessä blogit joita seuraan! :)

    VastaaPoista