sunnuntai 1. elokuuta 2010

Vaatteet on mun aatteet.. Eiku.

Olen kahminut vuosien varrella matkaani joitakin vaatekappaleita ainoastaan cosplayn takia. Suurin osa siis on aivan hirvittäviä, mutta esitellääs vähän.

Ensimmäisen vaatekappaleen ostin Kuopion Fiorellasta ollessani 12-vuotias, ainoana syynä, se että se oli lähes samanlainen, kuin Final Fantasy VII:n Yuffiella. Tuolloin en vielä edes tiennyt cosplaysta mitään...


Pahoittelen törkyistä peiliä.

Verrataas hahmoon.


Ikuinen lempparini!

Paitaa kun vähän lyhentää ja jäljellä olevan siipukan käyttää tuoksi "huiviksi", städään, toimii.

Pakko kertoa tästä Yuffien fanituksesta hivenen.. Seiskanhan pelasin läpi ensimmäisen kerran ollessani jotain 9-vuotias. Tuolloin ystäväni kanssa odotimme kuin kuuta nousevaa, että olisimme 16-vuotiaita niin kuin Yuffie seiskan tapahtumien aikoihin. Tietenkin olimme hirveän kateellisia isosiskolleni, joka sattuneista syistä saavutti tuon iän ennen meitä...

Seuraava vaatekappale! Samassa pelissä pysytään, nyt hahmona on vain Tifa. Tämä on kyllä jotain aivan järkyttävää..


Kyllä, se on polvimittainen tekonahkahame.

Ja hahmo..


Ai että J-kupin tissit?

Hametta pitäisi hivenen lyhentää ja minun pitäisi hivenen topata tissejäni, mutta yksi kappale asuun löytyy, niin mikä ettei? Ihan tosissani en kyllä tiedä toteutanko tuota koskaan, mutta hame löytyi vintiltä, niin hamstrasimpa mukaan.. Oikeastaan näen hahmon eräälle kaverilleni soveltuvana, mutta hän ei ole oikein koskaan innostunut asiasta.

Etiäpäin! Seuraavana vaate jo julkistetulle hahmolle, Rubylle.Kuva hahmosta muistinvirkistykseksi.


Valitettavasti taas tämä kuva, Rubysta löytyy niin onnettoman vähän kuvia.

Jonkun verran olen ehtinyt jo tuunaamaan paitaa, sillä kun sain sen, siinä oli hirveät pitsikaulukset ja kaksirivinapitus.

Viimeisenä tällainen yleishame, jolle en tiedä vielä mitään tiettyä hahmoa. Tarttui mukaan Ekokuopion ota ilmaiseksi -korista.


Täydellinen koulutyttöhame!

Tämän tähden aina tuijottelen niitä perussinisiä koulupukuja, jos jollain kivalla hahmolla sattuisi olemaan tuon mittainen hame! Ainoa hahmo mikä tähän hätään tulee mieleen, on Saki Hanajima Fruits Basketista. En tosin muista oikein mitään hahmosta, mutten ilmeisesti ainakaan ensimmäisellä animen katselukerralla hirveästi välittänyt.


Taitaa tuo minun hameeni olla liian tummakin tähän verrattuna.

Ainakin tuolla hameella taitaa ranskatar-tyylin jos ei muuta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti