sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ruby

Muutama sana Rubysta, ilman kuvia (vääntelenpä vähän veistä haavassani).
Paidan muokkasin eräästä vanhasta, karmeasta paidasta, jonka löysin vanhempieni luota. Hihoihin tungin ovelasti tylliä, matkien Ilonaa, ja Chibiconissa ompelin kaula-aukon kiinni rintaliiveihin, kun tuntui, ettei se pysy millään paikoillaan.

Kovasti yritin saada tissejäni esiin täytteillä ja varjostuksilla, muttei noista mitään megaboobseja kuitenkaan tullut. Ajatellen, että niiden olisi pitänyt olla tällaiset:Hameessa käytin morsiussatiinia, enkä voi ymmärtää, kuinka minulla kesti niin kauan sen vekityksen tekemiseen.. Kitaconissa vekit eivät vielä olleet uskoneet, kuinka niiden kuuluu olla, mutta Chiconiin mennessä sain ne viimein silitettyä paikoilleen. Enkä tietenkään jaksanut Chiconissa hommata kunnon kuvia tästä. Myöhemmin sitten.

Tilasin peruukin ebaysta ja matkalla Kiinasta Suomeen siihen oli ilmestynyt otsatukka. Eihän siinä voinut muuta kuin kirota ja hommata lisäkuitua. Kuitu oli vähän vaaleampaa kuin peruukissa, joten laitoin raitoja ympäriinsä peruukkia. Innostuin myös lisäämään valkeaa kuitua raitoina, että peruukista tulisi vähän eläväisempi. Kuitu päätti sitten kiusata minua: se ei ymmärtänyt suoristua, vaikka kaadoin kiehuvaa vettä päälle viisi kertaa! Vasta kun otin hiustenkuivaajan käteen, alkoi tapahtua.


Lopputulosta. Kiitos kuvasta Miika Ojamo.

Tuo ihme hiushärpäkekin vei yllättävän paljon aikaa. Käytin itsevärjäämääni vuorisilkkiä, josta tein valmiin pannan, jonka niskassa oli kuminauha. Itse pannan vääntelyyn arvelin riittävän tunnin, mutta menikin neljä..

Hanskoihin en ole oikein tyytyväinen. Ajanpuutteen takia jouduin ostamaan valmiit hankat, joita sitten muokkasin. Nämä voisin yrittää tehdä uudestaan kokonaan itse, jos joskus riittää aikaa.


Vertailu: cossi sekä peli.

1 kommentti: