maanantai 21. helmikuuta 2011

Kaksi kylmää conia.

Nyt on reissattu ensin Kemiin katselemaan Kitaconia ja vielä Kuopioon Chibiconia. Alkuun haaveissa oli Yuffien valmistuminen toiseen ja Rubyn toiseen tapahtumaan, mutta koska jäin tyytyväisenä vain laiskottelemaan saatuani Rubyn paidan ja hameen valmiiksi, hädin tuskin Ruby valmistui Kitaconiin. On se vaan niin hämäävää kun saa vaatekappaleet tehtyä, niin kuvittelee, etteihän se loppu ole kuin yhden illan homma.. Oppia ikä kaikki.

Minulle on käynyt vielä niin kurjasti, että armas kameraiseni on rikkoontunut ja siellä olleet ihanat making of ynnä muut blogikirjoituksiin otetut kuvat ovat kadonneet. Eikä tässä nyt johonkin aikaan ole välinettä millä ottaa kuvia blogiteksteihin, ää. Onneksi on kuvauspalvelu, niin sain todisteita tuon puvun olemassaolosta. Kiitos siis Miika Ojamolle Kitaconissa ja Santtu Pajukannalle Chibiconissa!

Kitaconissa tuli pyörittyä väsyneenä vähän nukutun viikon ja junassa torkahdellun yön jälkeen. Tarkoitukseni oli mennä edellisenä päivänä ystäväni luo Rovaniemelle, josta olisimme autoilleet Kemiin, mutta VR ei pettänyt tälläkään kertaa odotuksia: silloin kun junan olisi pitänyt olla Tampereella, ei se olut pääsyt edes lähtemään Helsingistä. Vaihdoin yöjunaan Kemiin ja olin perillä kello kuusi aamulla. Oli erittäin nautinnollista nukkua aseman penkeillä yhdeksään asti.

Toisin kuin Kitaconin sivuilla väitettiin, tapahtumapaikalle pääsi jo kello kymmenen, jolloin menin törkeästi vessaan vaihtamaan cossia päälle.

Ohjelmaa ei ollut paljon. Kävin katsomassa ainoastaan Cosplay ja ulkonäkö -luentoa, tarkoituksena oli käydä katsommassa myös cosplaykisaa, mutta muistimme alkamisajan väärin ja olimme ystäväni kanssa verestämässä muistojamme kiinalaisessa, jossa kävimme syömässä myös vuoden 2009 Kitaconissa. Huomattuamme kisan jo menneen, päätimme lähteä Rovaniemelle.

Kuvia, kiitos Miika Ojamo!

Lidl-kassi sopii oikein hyvin Rubylle.

Chibiconissa seuraavana viikonloppuna tuli hämmenneltyä turrien määrää, niin cosplaykilpailussa, kuin conissa yleensäkin. Vuodenaikaan nähden puvut olivat kyllä varsin käteviä, työnkulmalla kun sisälläkin tahtoi olla hyvin kylmä. Tuli kyllä todettua, etteivät talvi ja cosplay sovi yhteen!

Juuri kylmyyden takia en millään viitsinyt liikkua muihin tiloihin, vaikka tanssimattoilu olisi kyllä houkuttanut.. Lähinnä tuli pyörittyä vain tuttujen kanssa, vaikkakin tuntui, että heitä oli vähemmän edelliseen Chibiconiin verrattuna.


Tässä vielä Chibiconiani kuvallisessa muodossa, kiitos Santtu Pajukanta.

4 kommenttia:

 1. Tuo kuva on kyl hieno :D Ollaan niin leveitä, ettei tausta riitä...

  VastaaPoista
 2. Ruby <3 Mahtavaa, että teit hiuksista yhtä överit kuin mitä ne pelissä on. Pienet tapit pallopäineen aiheuttaa päänvaivaa, mutta onnistuit kyllä Rubyn kanssa loistavasti.

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen nätti tuo asusi. *w* Ja sivuhahmorakkautta~ ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Fukka sekä Wepi! Överihiukset parhaita hiuksia on<3

  VastaaPoista