torstai 7. lokakuuta 2010

Minä olen elossa!

Päivittelyä täältä sängynpohjalta viimein! Olen maannut raatona tässä kaksi päivää kiitos Chibiconin minihameiluni. Ei sitä tarvitsisi niin puku-uskollinen olla, ettei laita edes ihonvärisiä sukkahousuja..

Chibiconissa siis olin viime viikonloppuna ja cosplaykisaan menin Kunikolla. Pukuun jouduin uusimaan kengät ja hameen ja nyt oli bumerangikin matkassa. Bumerangia oli kyllä hyvin mielenkiintoista väsätä kerrostaloasunnossa..


Sisustin parvekkeemme uusiksi..Liikkumatila huoneessamme oli melko vähissä sen pari viikkoa.

Kämppikseltä sai kuulla huomattavasti maalinkärystä. Mutta tyytyväinen bumerangiin olen, vaikkei nyt toteutunutkaan idea, että sen voisi avata ja sulkea "julkisesti". Eli avaamis- ja sulkemismahdollisuus siinä on, mutta avaamisen jälkeen keskelle täytyy lisätä "keskikoristeet", niin ei voinut kisassakaan esitellä, miten tekninen tämä minun vekotin on. Jos haluaisin tuon saada aikaan, niin pitäisi koko homma ottaa uusiksi, joten taidanpa antaa tämän hahmon jo olla ja siirtyä kohti seuraavia haasteita.

Vielä kuvia Kunikosta!
Tämä voisi olla viimeinkin viimeinen merkintä Kunikosta, tuntuu etten ole muusta puhunutkaan koko blogitushistoriani aikana. Katsotaan jos bumeangin väsäämisestä jotain saisi kasaan, kuvia kun ei tietenkään mistään vaiheesta älynnyt ottaa.

3 kommenttia:

  1. No höh, sinä sitten sait flunssan. Me aletaan pikkuhiljaa toipua.. Pojat lähtivät tänään ensimmäistä kertaa kerhoilemaankin :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näytit! Pärjäsitkö kisassa hyvin?

    VastaaPoista