torstai 23. lokakuuta 2014

Overdose Hazard

Yksi tämän syksyn projekteistani, Tampereen ylioppilasteatterin näytelmä Overdose Hazard, on nyt ohi ja kuopattu. Projekti oli melko pitkä, sillä tapasimme tiimin kanssa ensimmäisen kerran jo keväällä ja harjoitukset alkoivat kesällä. Puvustuksen suhteen päästiin kunnolla hommiin vasta syksymmällä, kun käsikirjoitus alkoi saada lopullista muotoaan ja hahmot selkiytyä.

Teri Zambranon ja Jaana Pitkäsen lavastus
Puvustuksen teimme yhdessä Sara Haatajan kanssa. Kuten sanottu, olin onnistunut ahmimaan liikaa hommia tuolle ajalle, joten jotkut jutut menivät vähän siitä mistä aita on matalin. Vaikkakaan tuskin koskaan omaan työhönsä pystyy olemaan täysin tyytyväinen.

Viisi näyttelijää, yli kaksikymmentä hahmoa, seitsemänkymmentä ääni-iskua jos oikein muistan. Oli mielenkiintoista olla tekemässä tällaista vauhdikasta ja elokuvan keinoja paljon hyödyntävää teatteria. Kesällä ollessani mukana On elomme muistoja vain -esityksessä, vaatteiden vaihtoja oli myös paljon, mutta se oli tyylillisesti hyvin erilaista.

Monta uudenlaista haastetta tuli koettua ja selätettyä. Tästä on hyvä jatkaa kohti ääretöntä ja sen yli! Ensin on pakko esitellä vähän hahmoja, sekä hauskoja tilannekuvia. Tilannekuvissa puvustus ja lavastus eivät ole vielä valmiit, joten armoa! Kaikki kuvat Tero Kairento.

Kertoja/ juontaja Jani. Fabulous jacket made by me :3
Heikkisten perhe, perhe Heikkinen miinus Sauli.
John kouluttautumassa talouspalkkamurhaajaksi sekä pomo, joka esittää Johnin äitiä.
Lento ensimmäiselle työkeikalle.
Nallekarkit ei mee tasan ja pressat vie loputkin köyhältä kansalta.
Scorpioni hoitaa homman.
Kiihotettu kansa
Maddam ei anna periksi.
Hasardin seksi: Serafine, toimistotypy grrr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti